Το σχολείο μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως:

Ειδικά σχεδιασμένο διαιτολόγιο βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή. Τα γεύματα που προσφέρονται στα παιδιά παρασκευάζονται καθημερινά στον χώρο του σχολείου με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ελεγμένες τόσο για την ποιότητα όσο και για την προέλευση τους.

Δυνατότητα χαλάρωσης, ανάπαυσης και μεσημεριανού ύπνου ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του κάθε παιδιού.
Συνεργασία με έμπειρη παιδίατρο που επισκέπτεται τον χώρο του σχολείου

Ο ρόλος του στον χώρο της προσχολικής αγωγής βασίζεται ουσιαστικά στη δημιουργική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σε θέματα σχετικά με την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Με τους γονείς οργανώνονται προγραμματισμένες συναντήσεις για συζήτηση θεμάτων που  τους απασχολούν  ανάλογα με την ηλικία και την ψυχοκοινωνικής ανάπτυξη των παιδιών τους.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του εκπαιδευτικού μας έργου είναι η δημιουργία κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης  μεταξύ οικογενειακού και σχολικού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, αυτή η ατμόσφαιρα διευκολύνει τη μετάβαση από την οικογενειακή κυψέλη, τη διαδικασία προσαρμογής στον παιδικό σταθμό,  όπου το παιδί σταδιακά ανεξαρτητοποιείται σ’ ένα οργανωμένο περιβάλλον.

Το επιτυγχάνουμε αυτό, με τη δημιουργία  κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ οικογενειακού και σχολικού περιβάλλοντος σε πλαίσιο άμεσης καθημερινής επικοινωνίας και ενημερωτικών συναντήσεων με τους γονείς σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επαφή με την Αγγλική γλώσσα σε όλες τις ηλικίες.
Συνεργασία με Διαιτολόγο και Ψυχοπαιδαγωγό

Λειτουργία απο τις 7.00 έως τις 17.00 για τη διευκόλυνση της εργαζόμενης μητέρας.

Εκμάθηση Computers  με  ειδικά προγράμματα για το Νηπιαγωγείο.

Παρακολούθηση  επιλεγμένων θεατρικών παραστάσεων.

Ολιγόωρες εκδρομές – Επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους.

μετακίνηση των μαθητών με ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία κατάλληλα εξοπλισμένα με ατομικές ζώνες ασφαλείας και κλιματισμό.
κάλυψη αστικής ευθύνης των παιδιών.
με τράπεζες  και  δημόσιους οργανισμούς.